SHIATSU

–  52 € sessió  –  90 minuts

Tècnica mil·lenària Oriental que equilibra el Cos Físic, Emocional, i Sistema Nerviós

El Shiatsu prové de l’Orient. Mes concretament del Japó.
És una tècnica mil.lenària que equil.libra la integritat del ser.
La diferència amb altres tècniques és que es realitza amb roba cómoda (vestit), al terra (sobre un futón).
El primer que es sol fer, és fer un diagnòstic a l’abdomen. El terapèuta, escolta l’escalpor que despren diferents zones d’aquesta regió abdominal. Síntoma reflexe del organs profunds i intern. L’energia (l’escalfor corporal) per estar en equil.libri, hauria de ser igual, irradiada amb la mateixa intensitat. El que implicaria que la persona està en equil.libri.
Per contra, normalment, hi trobarà (segons en el moment precís del diagnòstic) que la persona té unes zones mes calentes i d’altres mes fredes. Aquesta descompensació en l’escalfor corporal de l’abdomen, li marcarà les pautes i meridians (ramificacions nerviosses del cos) que ha de treballar en aquella sessió, per tornar a reequil.librar aquestes diferències d’energia.
Aquests contrast en l’energia, evidentment, no vol dir que la persona estigui generant una enfermetat, simpliment vol indicar quins organs estan amb un procès més actiu, utilitzan mes energia del que li és habitual i treient-li a una altre part del cos, que li cedeix per aquella necessitat (zones fredes) amb el que, si no es reequil.librès, molt a la llarga, si que podria generar síntomes més greus.
Cada sessió és diferent. Res a veure amb l’anterior. Degut a que, com ja hem dit altres vegades, el cos expressa el moment, i l’energia que desprèn, varia també a cada instant. Pel que, el terapeuta, treballarà amb el «desequil.libri» del moment per facilitar la recuperació natural.
Les sessions és componen d’estiraments, movilitzacions i digitopulsió (pressió amb els dits) de les zones a treballar. Pot ser cames, braços, cap o una combinació entre o d’ells.
Els beneficis són notables. Degut al ritme, lent i agradable, la persona aconsegueix relaxar-se d’una manera increïble.
La sensació de tranquil.litat, al tornar a un equil.libri natural, dona la sensació d’estar bé a tots els nivell; Físic, emocional i mentalment (d’aquí l’expressió del començament de ser una teràpia per l’integritat -totalitat- del ser).
(Fotos de la demostració de Shiatsu realitzada a la VII Fira Comercial de Castellar -2007-)

Per mes informacio ó demanar hora:  Telf. 93.715.90.37

Deja un comentario