DRENATGE LINFATIC MANUAL

–  29 € sessió  –  30 minuts
–  45 € sessió  –  60 minuts

Ajuda a alleujar els simptomes de retenció de liquids i mala circulacio

Per entendre aquesta tècnica, primer hem d’explicar una mica el Sistema Circulatori i/o Linfàtic del cos.
Al igual que artèries i venes, hi ha un altre torrent paral.lel que és el Sistema Linfàtic. La gran diferència amb els altres dos, aquest no té una vasculació (moviment per bombejar la sang amb el ritme cardíac). Pel que, el cos, aprofita el moviment i canvis de gravetat, durant el dia, per movilitzar la Linfa. La linfa és un fluid carregat de toxines que s’agafen dels òrgans i aparells intern per a la seva depuració i/o, per ajudar a treure les particules mes grans de la sang per alleugerir i no obturar el circuit venòs.
Per fer aquest procès, el cos fa un canvi pressió quan detecta aquestes particules mes grans a la sang. I mitjançant el torrent linfàtic, els carrega fins els ganglis mes propers. Els ganglis són unes petites cavitats distribuides pel cos, que fan la funció de «moledores». Aquí, aquestes grans partícules, és fan molt mes petites. I un cop fet això, és torna al torrent sanguini per a la seva eliminació, mitjançant el fetge, el ronyò i, d’aquí, per l’aire, l’orina, la suor,… depenen de les fonts d’el.liminació.
Moltes vegades, el cos genera mes toxines del que pot tractar. I aquestes s’acumulen als ganglis obturant-lo. Aquests ganglis s’inflamen, augmenten de tamany, i comença a retindre, popularment es coneix com «mala circul.lació», que no deixa de ser una acumulació de toxines grans.
Degut a que no hi ha vasculació, aquesta retenció amb la gravetat, comença a inflamar els extrems. Donant moltes vegades, la sensació de cansament a les extremitats, la pujada de la temperatura, abatiment i, en casos mes greus, la limitació de moviment degut a aquesta acumulació que de vegades sembla exagerada.
Amb aquesta teràpia manual, s’ajuda a la Linfa a fer el seu recorregut. Són passades molt suaus ja que van a un nivell molt superficial. Per una banda, es facilitza als ganglis a moldre més ràpid i alliberar-se. I a bombejar la resta del recorregut que ha acumulat amb densitat la Linfa.
Evidentment, cal dir que, tot i que amb una sessió és noten millories, s’ha de fer una cotinuïtat per a que el cos el.limini tot el que ha acumulat i per reeducar-lo a que les el.limini mes facilment, en comptes de carregar-se tant.
Els beneficis:
– Alleujament de les extremitats implicades.
– Augment considerable a les orines (per la el.liminació)
– Baixada del dolor ocasionat per aquesta inflamació.
Altres apliccions:
– Post operatoris
– Treball de cicatrius

Per mes informacio ó demanar hora:  Telf. 93.715.90.37

Deja un comentario