REFLEXOLOGIA PODAL

29 €/sessió – 30 minuts

Diagnosis i tractament en desequilibris profunds a nivell orgànic, hormonal, ..

Aquesta tècnica ens arriba de l’Orient. Ja que, la Medicina Tradicional Xinesa (MTC) fa milers d’any que la va dessenvolupar, adquirint molts beneficis i una disciplina bastant fidel.
Amb la reflexologia Podal, aconseguim, amb una sessió, identificar qualsevol petit dessequilibri a nivell orgànic i/o profund.`D’una manera senzilla, permet una diagnòsi molt exacta. El poder detectar petits síntomes i tractar-lo mitjançant aquesta tècnica, fa un equilibri complet, ràpid i adequat sense esdevenir en res més greu o important.
Per ser-hi una mica mes gràfics i explicar-ho mes clarament, farem una petita explicació funcional:
El cervell. Centre principal. Ubicat (com tots sabem) al crani. D’aquí, com si fos una «torre de control» (per fer-ho gràfic), a través de la mèdul.la espinal, van sortint una serie de nervis. Es com un recorregut elèctric que es controla desde el cervell i que arribar a tot arreu del nostre cos. Donant ordres i recollint informació. Es com la «malla» elèctrica que genera una comunicació intern.
De cada ramificació, hi ha nervís motors (els que ens permeten la movilitat) i sensitius (els que recollen les sensacions i altres informacions sensitives). Aquesta movilitat i sensibilitat, no solsament és a nivell més superficial si no que, en el seu recorregut, els nervis realitzen funcions motrius i sensitius als aparells interns (a nivell profund) i, continuen fins que la ramificació finalitza.
Aquestes parts finals, curiosament coincideix amb les extremitats (i altres mes complexes) fan de zones reflexes a on podem recollir informació del «estat» intern.
És a dir, en aquets cas, utilitzem els peus (com a «terminals» d’informació dels nervis) i ‘nem testant la planta del peu per zones, per sistemas que són les reflexes reals dels organs que hi són a nivell profund.
Si la persona que rep aquesta tècnica té un equilibri natural, serà una sensació en general molt agradable en el peu. Però, en contra, si té qualsevol desequilibri, per petit que sigui, generarà una sensació de dolor (sense ser extrem) però sensacions que, de vegades, poden ser un tant extranyes (per no dir desagradables).
Així doncs… per aclarir-ho, amb aquesta tècnica, és poden diagnosticar, paliar i equilibrar petites sensacions, síntomes en un estat molt inicial general que el propi cos és reequilibri sense generar cap patologia mes complexe o crònica.
En cas que es vulgui treballa una patologia diagnòsticada com a Enfermetat o quelcom que sigui crònica, aquesta eina, és una ajuda que potenciarà un retrocès i ajuda al propi cos. Segons la complexitat por haver-hi milloria però, sempre com reacció natural del propi cos.
Els sistemes que mes és treballen:
– Sistema hormonal
– Sistema nerviòs
– Sistema Digestiu
– Aparell reproductor (gònadas)
– Sistema cardiovascular
– Sistema urinari
– Sistema estructural
Evidentment, segons la complexitat dels síntomes faran falta mes o menys sessions per nortar milloria. Així com indiquem que, amb una sola sessió, pràcticament tan sols serà de diagnòsis i es podrà treballar ben poc qualsevol disfunció que es pugui localitzar. És una tècnica efectiva però suau i lenta.

Per mes informacio o demanar hora:

Telf. 93.715.90.37

Deja un comentario